Editorial Barcino

Agenda

20/05/2012
Teatre Condal
Amor, un espectacle benèfic de la Fundació Psico-Art

La Fundació Psico-Art ens presenta Amor, un espectacle benèfic en el que participen els alumnes de la citada Fundació i, que recopila diverses coreografies d’espectacles anteriors i en presenta de noves.

La representació d’Amor compta amb 13 moments coreogràfics, en els que hi ha música enregistrada i música en directe, composta per RuichySakamoto, René Aubry, Heitor Villalobos i G. Spot.
Amb aquest nou espectacle, es vol donar a conèixer el treball que porta a terme la Fundació Psico-Art i els beneficis que aporta la dansa a les persones amb discapacitat intel·lectual. A més de demostrar a tothom que l’escenari és un lloc màgic per a qualsevol que vulgui vibrar i viure moments i sensacions de llibertat on tot és possible.

La coreografia està interpretada per: Anna Agustí, Meritxell Arnau, Guillem Baldán, Albert Codina, Andreu Curcoll, Juan José del Río, Laura del Río, Neus Duran, Marc Fauró, Marta Fossas, Daniel Gómez, Alex González, David Guiu, Natalia Lázarao, Irene López, Begoña Márquez, YuriMonteys, David Nebra, JannickNiort, MicaelaOxley, Isabel Palomeque, Marta Pavón, Lourdes Ponseti, Laia Serrat, Xenia Subirats, Meritxell Vallina i Sonia Verdú.

L’espectacle tindrà lloc el proper diumenge 20 de maig, a les 12h al Teatre Condal i té una durada aproximada de 50 minuts.
L’Acte té un preu de 12€ i les entrades es poden adquirir clicant el següent link.

 

tornar a agenda