Necessita Flash per veure aquest contingut

descarregar Adobe Flash player

Una col•lecció per saber on som i on volem anar

Tenim desafecció per la política o només pels polítics? La família està en crisi o simplement hi està la visió única que se n’ha tingut fins ara? La immigració, la veiem com una qüestió econòmica (que hi hagi llocs de treball per a tothom) o com un problema cultural, de fons? Treballem només per poder consumir i divertir-nos o encara creiem en la feina? El fet que creixi el nombre de catalans que afirmem no pertànyer a cap religió, vol dir que ens estem tornant menys religiosos? Ens sentim catalans perquè hem decidit de ser-ne o perquè tenim orígens catalans? Ens fem membres d’una associació per allò que en podem rebre o per allò que hi podem donar? Què influeix més els nostres fills: el que veuen a la televisió o el que veuen fer als pares?

Per a tots aquells que busquen respostes a preguntes com aquestes, però que no volen caure en els tòpics, l’Editorial Barcino edita la col•lecció Observatori dels Valors, un seguit d’obres escrites per sociòlegs, filòsofs i politòlegs que fan una radiografia crítica i aprofundida dels catalans d’avui.

La societat catalana de començament del segle XXI és més liberal, tolerant, plural i democràtica, però també més individualista, presentista i irresponsable. Naveguem amb bon rumb o anem a la deriva? De tant en tant, convé aturar-nos i reflexionar per saber on som i on volem anar.

La col•lecció Observatori dels Valors, amb la col•laboració acadèmica de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE, vol dir-hi la seva i promoure el debat.

 

TÍTOLS PUBLICATS

Joves i valors / Teodor Mellén i Lluís Sáez

Identitat i diversitat / Dolors Oller

Participació ciutadana / Francisco de la Torre

Qualitat humana / Jordi Collet i Marta Fernández

Mitjans de comunicació / Ferran Sáez Mateu

Treball i valors / Carlos Obeso

Família i valors / Lluís Sáez i Giol

Exclusió social / Anna Jolonch i Anglada

Empresa i valors / David Murillo

Política i valors / Daniel Ortiz (Exhaurit)

Consum i valors / Laura Albareda

 

Preu per volum: 16 euros
Preu per a subscriptors: 12 euros
Podràs adquirir-los en format e-book a www.leqtor.com

Què és l'Observatori dels Valors

NOTÍCIES

2013-03-12
Celebració del tricentenari de 1714
SILVIA MARIMON Aquest any, en commemoració del tricentenari de la Diada, les activitats tindran un caire molt reivindicatiu i es duran a terme durant durant tot l'any, fins a l'Onze de Setembre de 2014. [+]
2011-02-24
Vídeo de presentació del llibre Valors tous en temps durs
L'estudi analitza els canvis de la societat catalana en els darrers deu anys. [+]