El carnet dels Amics

Tot el patrimoni literari català al teu abast!

Espais Escrits - Xarxa del Patrimoni Literari Català és una associació privada sense ànim de lucre que es caracteritza per la seva professionalitat i territorialitat. En l’actualitat està formada per 54 entitats que vetllen, cadascuna des del coneixement i el rigor, per la promoció de l’estudi, la lectura i la difusió del llegat, tant tangible com intangible, d’un autor en concret. Aquests centres que formen la xarxa estan escampats arreu de la geografia dels Països Catalans i fan visible la riquesa i el potencial del patrimoni literari català. Actualment formen part de la xarxa entitats vinculades a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, l’Aragó i el Llenguadoc-Rosselló.
Ara amb el carnet d'Els Amics d'Els Clàssics podràs gaudir de totes les activitats culturals i literàries que organitza la xarxa Espais Escrits. Rutes literàries, exposicions, espectacles i moltes altres activitats culturals amb el mateix descompte que els seus membres.
 
Avantatges:
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics podràs tenir els mateixos descomptes de què gaudeixen els Amics d'Espais Escrits.
 
Condicions:
Oferta vàlida només per a una persona.
Per gaudir de cada oferta pots reservar la teva plaça contactant amb els responsables de cada activitat i identificant-te amb el teu número de Carnet dels Amics.
Més informació: www.espaisescrits.cat
 

Anar a El carnet dels Amics