El carnet dels Amics

Estels a l’Ebre

 

Les terres de l’Ebre, declarades reserva de la Biosfera per la Unesco, constitueixen un entorn excepcional on gaudir en profunditat de l’univers i la natura.

 

A Estels a l’Ebre gaudirà d’un sopar elaborat amb productes de la zona servit per Càterings Selectes del restaurant Lo Llaüt de Tortosa, una visita guiada per les instal·lacions de l'Observatori de l’Ebre i una conferència i observació astronòmica. Qui ho desitgi, té la possibilitat d’allotjar-se a l’Hotel Corona o al Parador Castell de la Zuda (Tortosa), i l’endemà gaudir de l’oferta de lleure, gastronomia i turisme sostenible de la zona, amb platges extenses i tranquil·les, espais verges del Parc Natural del Delta de l'Ebre i muntanyes esquerpades del Parc Natural dels Ports. Quan el patrimoni històric, es poden visitar les pintures rupestres d'Ulldecona i Tivissa, les fortificacions templeres de Miravet o el recinte emmurallat de Tortosa.

 

Avantatges:

Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 5% de descompte en l'activitat Estels a l'Ebre.
 
Condicions:
Oferta vàlida només per a una persona.
Per fer la reserva consulteu al web www.sternalia.com o escriviu un email a cesarblasco@sternalia.com i recordeu demanar el descompte dels Amics d’Els Clàssics, posant el vostre número de Carnet. També podeu trucar al 934 312 139 (de dilluns a divendres de 9:30h a 15h) o al 697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h).
Caldrà mostrar el Carnet el dia de l’activitat.
 
Per a més informació: www.sternalia.com

 

Anar a El carnet dels Amics