El carnet dels Amics

Descobreix les Nits d’Història i Llegenda al Palau Requesens!

Les Nits d’Història i Llegenda és una activitat que es du a terme al Palau Requesens, seu actual de la Reial Acadèmia de les Bones Lletres, durant les nits de divendres i dissabte. Combina una ruta nocturna, una xerrada de divulgació històrica i una atractiva proposta gastronòmica inspirada en l'època de la construcció de l'edifici. Tot plegat, en un dels més excepcionals palaus privats construït al llindar de la muralla de Barcelona. 
 
La vetllada comença amb una original visita guiada al barri gòtic de la ciutat, una sorprenent manera de descobrir l'altra cara del passat, la història que s'hi vivia de nit i de portes endins. La nit continua amb un menú inspirat en la cuina catalana dels segles XIV al XV: una cuina rica i refinada considerada la primera del món cristià. El sopar se serveix al Tinellet del Palau. En acabar, un expert en història ofereix una breu xerrada.
 
Dies:
  • 10 d'octubre
  • 14 de novembre
  • 12 de desembre
 
Avantatges:
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 5% de descompte en les Nits d’Història i Llegenda al Palau Requesens de Barcelona.
 
Condicions:
Oferta vàlida només per a una persona.
Podeu fer la reserva des del web www.palaurequesens.cat escollint el descompte dels Amics d’Els Clàssics i posant el vostre número de Carnet; o trucant al 93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21 h) i al 697 86 42 62 (dissabtes i festius de 10h a 14h).
Caldrà mostrar el Carnet el dia de l’activitat.
 
Per a més informació: www.palaurequesens.cat
 

Anar a El carnet dels Amics