El carnet dels Amics

El cel de Poblet

Poblet no es pot visitar amb presses. El recolliment i el silenci, units a una gran nitidesa de l’aire, ens faran gaudir d’una observació singular dels estels, envoltats del conjunt monumental del monestir.

El programa de El cel de Poblet s’inicia amb una copa de benvinguda al pati de l’Hostatgeria i una introducció a l’astronomia a càrrec del divulgador científic Alexandre Español. Després, el sopar, pensat per als més exigents paladars amants de la bona cuina elaborada amb productes de proximitat. Quan ja sigui fosc, anirem a l’era del monestir per mirar el cel i conèixer les diferents constel·lacions que la nit ens ofereix, la mitologia associada a cada una d’elles i les seves diferents interpretacions al llarg de la història de les civilitzacions. Després de dormir a l’Hostatgeria i d’haver gaudit d’un bon esmorzar, l’activitat continuarà amb una visita guiada pel monestir o, per a aquells que ja l’hagin vist recentment, la possibilitat de passejar lliurement pels seus boscos i l’entorn de la Conca de Barberà (www.concadebarbera.info).

Avantatges:
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 5% de descompte en l'activitat El cel de Poblet.
 
Condicions:
Oferta vàlida només per a una persona.
Per fer la reserva consulteu al web www.sternalia.com o escriviu un mail a cesarblasco@sternalia.com i recordeu demanar el descompte dels Amics d’Els Clàssics, posant el vostre número de Carnet. També podeu trucar al 93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21 h) o al 697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h).
Caldrà mostrar el Carnet el dia de l’activitat.
 
Per a més informació: www.sternalia.com

 

Anar a El carnet dels Amics