El carnet dels Amics

Sefarad

 

Sefarad és el nom amb el que la comunitat jueva denominava la península ibèrica i els sefardites són els descendents dels jueus que van viure a Espanya fins al 1492. Ara Sefarad també és el nom de la nova proposta d’oci cultual d’Sternalia que combina gastronomia i història i que vol difondre la cultura jueva i la seva presència a Barcelona.

 

En aquest vespre de Sefarad, un guia acompanya als participants a recórrer el call jueu de Barcelona i a visitar la Sinagoga Major, la més antiga d’Europa. Al Palau Requesens, que té inscripcions jueves en una de les seves parets (s.XV), s’ofereix un sopar de degustació amb receptes de la cuina tradicional jueva. Després, com és habitual a les activitats d’Sternalia, un expert oferirà una breu xerrada. En aquest cas sobre la història i els costums, força desconeguts, de la comunitat hebrea a Barcelona fins al s.XV.

Dies:

  • 4 d'octubre
  • 8 de novembre
  • 6 de desembre
 
Avantatges:
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 5% de descompte en el Sefarad al Palau Requesens de Barcelona.
 
Condicions:
Oferta vàlida només per a una persona.
Podeu fer la reserva des del web www.sternalia.com escollint el descompte dels Amics d’Els Clàssics i posant el vostre número de Carnet; o trucant al 93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21h) i al 697 864 262 (dissabtes de 10h a 14h).
Caldrà mostrar el Carnet el dia de l’activitat.

Per a més informació: www.sternalia.com

 

Anar a El carnet dels Amics