El carnet dels Amics

Otos, el poble dels rellotges de sol


Ca les Senyoretes: descans, literatura i cultura en el cor de la Vall d'Albaida

Ca les Senyoretes és un hotel rural i restaurant situat a Otos (la Vall d’Albaida). És una casa pairal del s. XVIII reformada durant el XIX i principis del XX. Conserva tota l’estructura central de la casa, les cinc habitacions amb els mobles originals i part de les antigues dependències agrícoles, el rebost, amb tots els atifells de fer pa, el celleret, on encara es conserven els vins, etc.  La decoració està feta amb elements originals de la casa: mobles, quadres, fotografies, làmpades. També té una terrassa amb unes vistes privilegiades a la serralada del Benicadell.

Al restaurant se serveixen plats de la cuina tradicional de la comarca, sobretot arrossos: de muntanya, al forn, paella, caldós, etc., amb menús entre 10 i 15 euros.

La casa està situada al centre del poble, per la porta de davant. La de darrere dóna al camp, on hi ha un hort amb animals domèstics: gossos, gats, rucs...

El poble d’Otos ofereix als visitants una original ruta turística. Pels diferents espais del poble es poden trobar fins a vint-i-cinc rellotges de sol, alguns dels quals han estat dissenyats per prestigiosos artistes plàstics com Andreu Alfaro, Manuel Boix, Artur Heras, etc.

Tots els diumenges a les 11 h  l’ajuntament ofereix una visita guiada gratuïta a tots els visitants.

Avantatges

Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics, podràs gaudir d’un 10% de descompte en l'allotjament i d’un 5% de descompte en el Restaurant.

També gaudiràs d’una visita guiada gratuïta als rellotges de Ca les Senyoretes i al Palau del Marquès de Sant Josep d’Otos. Més informació aquí.

Condicions

Oferta vàlida només per a una persona.

Per gaudir de l’oferta pots reservar la teva plaça trucant a: 962358032 / 620588724 o a l’adreça: casa@ruralotos.com, identificant-te amb el teu número de Carnet dels Amics.


Per a més informació: http://www.ruralotos.com/visita.htm

 

 

Anar a El carnet dels Amics