El carnet dels amics

ofertes

 

Darrere el nou Carnet d’Amics dels Clàssics hi ha molt més que un gran grup d’amics interessats en la literatura medieval. Hi ha també una nova manera de veure, gaudir i implicar-se en la cultura. Amb el Carnet gaudiràs d’una bona llista d’avantatges i ofertes exclusives en tot tipus de propostes culturals i d’oci.
 

Si ja ets Amic i encara no tens el teu carnet pots dirigir-te, un cop iniciada la sessió, a la teva àrea privada. Allà dins l’espai d’edició de la informació de contacte hauràs d’activar la casella que indica “demanar carnet”.
Si encara no ets Amic pots registrar-te aquí (http://www.editorialbarcino.cat/customer/account/create/?friend=1) i t’enviarem el Carnet a casa.

El carnet dels Amics

Amb el Carnet tindràs un 25% de descompte en l’entrada dels espectacles del Teatre Romea, el Teatre Goya, el Teatre Condal i la Sala Villarroel.
Vine a escoltar un concert i a descobrir el Palau de la Música catalana! Gaudeix d'un concert de música clàssica o d'una visita guiada per la perla arquitectònica del Modernisme català amb un 25% de descompte
Gaudeix d’un 20% de descompte en l’entrada de tots els espectacles de la Sala Beckett.
Lluites de cavallers, dances amb foc, malabars i un espectacle que no us deixarà indiferents!