El carnet dels amics

ofertes

 

Darrere el nou Carnet d’Amics dels Clàssics hi ha molt més que un gran grup d’amics interessats en la literatura medieval. Hi ha també una nova manera de veure, gaudir i implicar-se en la cultura. Amb el Carnet gaudiràs d’una bona llista d’avantatges i ofertes exclusives en tot tipus de propostes culturals i d’oci.
 

Si ja ets Amic i encara no tens el teu carnet pots dirigir-te, un cop iniciada la sessió, a la teva àrea privada. Allà dins l’espai d’edició de la informació de contacte hauràs d’activar la casella que indica “demanar carnet”.
Si encara no ets Amic pots registrar-te aquí (http://www.editorialbarcino.cat/customer/account/create/?friend=1) i t’enviarem el Carnet a casa.

El carnet dels Amics

Pàgines:
Amb el Carnet tindràs un 25% de descompte en l’entrada dels espectacles del Teatre Romea, el Teatre Goya, el Teatre Condal i la Sala Villarroel.
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics gaudiràs d’un 25 % de descompte en l’entrada individual o en les visites en grup a la Fundació Suñol, i d’un 10 % de descompte en les publicacions editades per la Fundació.
Amb el Carnet dels Amics d’Els Clàssics podràs gaudir d’un 5 % de descompte en la compra de llibres
Amb el Carnet dels Amics tindràs un 30% de descompte en l’entrada al Museu Nacional d’Art de Catalunya.
Gaudeix de les visites combinades a un entorn únic amb un 15% de descompte
Només per tenir el Carnet dels Amics gaudiràs d’un 50% de descompte en l’entrada al Museu de la Vida Rural.
Gràcies al Carnet dels Amics podràs gaudir d’una entrada a preu reduït.
Amb el Carnet dels Amics podràs conèixer el món de l'energia a un preu reduït!
Gràcies al Carnet dels Amics gaudiràs d’un 30 % de descompte en l’entrada al Museu Episcopal de Vic.
Vine a escoltar un concert i a descobrir el Palau de la Música catalana! Gaudeix d'un concert de música clàssica o d'una visita guiada per la perla arquitectònica del Modernisme català amb un 25% de descompte
Pàgines: