Necessita Flash per veure aquest contingut

descarregar Adobe Flash player

Què és l’Observatori dels Valors?

L’Observatori dels Valors és una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla i la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE que té com a principals objectius:

  • Fer un diagnòstic de la situació present a Catalunya pel que fa als valors (quins són els valors dominants, què està passant amb els valors, quina avaluació en fem).
  • Detectar els punts crítics de desacord o controvèrsia en relació amb determinats temes que posen en joc valors i pràctiques.
  • Parar atenció als valors emergents i al seu impacte en la societat.
  • Contribuir a fer una proposta de valors en alguns dels diversos àmbits de l’esfera pública catalana i apuntar o recomanar línies d’acció per arribar-hi.

L’ Observatori dels Valors intenta aprofitar els diversos estudis parcials o globals que periòdicament apareixen en el nostre context sobre àmbits relacionats amb temàtiques valoratives amb la finalitat d’oferir una certa mirada global i integradora que ajudi no tan sols a la comprensió de la nostra realitat sinó també a millorar-la.

És intenció de l’Observatori dels Valors difondre aquests treballs entre aquelles institucions, entitats, associacions o actors socials dedicats específicament al treball en valors i a la millora de les pràctiques ciutadanes. Si teniu interès de presentar algun dels volums a la vostra entitat o associació, poseu-vos en contacte amb la Fundació Lluís Carulla.

Observatori dels Valors    Fundació Lluís Carulla    Esade

 

« Volver

 

TÍTOLS PUBLICATS

Joves i valors / Teodor Mellén i Lluís Sáez

Identitat i diversitat / Dolors Oller

Participació ciutadana / Francisco de la Torre

Qualitat humana / Jordi Collet i Marta Fernández

Mitjans de comunicació / Ferran Sáez Mateu

Treball i valors / Carlos Obeso

Família i valors / Lluís Sáez i Giol

Exclusió social / Anna Jolonch i Anglada

Empresa i valors / David Murillo

Política i valors / Daniel Ortiz (Exhaurit)

Consum i valors / Laura Albareda

 

Preu per volum: 16 euros
Preu per a subscriptors: 12 euros
Podràs adquirir-los en format e-book a www.leqtor.com