Nadala 2021

Preu: 10 €
Quantitat:

Idioma: Català

ISBN: 978-84-7226-896-8

Format: 25 x 27

Pàgines: 120

Preu: 10 €
Quantitat:

Sinopsi

ATENCIÓ: No es faran enviaments de La Nadala fins al setembre.

 

La cultura transforma el medi rural és el títol de La Nadala 2021, la publicació cultural anual que la Fundació Carulla edita des de fa 55 anys.  

La Nadala 2021 s’endinsa en com la cultura en general i els llenguatges artístics en particular són motors de canvi en l’àmbit rural. La Catalunya dels pobles petits és una realitat cultural ben viva i les pàgines de la publicació són un redescobriment de l’entorn rural.  

La cultura és l’element transversal que interactua amb àmbits com ara el repoblament, la literatura i la llengua, la perspectiva de gènere, la digitalització o la relació i les oportunitats que ofereixen les arts als joves del rerepaís. Un dossier monogràfic sobre el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí complementa la publicació. 

ARTICLES DE: Nicolau Brossa Carulla, Marta Esteve Zaragoza, Gemma Carbó Ribugent, Magda Gregori, Oriol Puig Taulé, Anna Torrents, Jordi Nopca, Màrius Serra, Montse Frisach, Gemma Castanyer i Mora, Arnau Martínez Teruel, Josep M. Ganyet, Roser Bech Padrosa, Laura Saula i Benito Burgos Barrantes.

FOTO PORTADA: Emmarcant el somni, Assumpció Mateu. © Álex Suárez