Tirant lo Blanc

Preu: 34.95 €
Amics dels clàssics: 33,20 €
Quantitat:

Idioma: Català

Núm. Edició:

ISBN: 978-84-7226-893-7

Format: 15 x 21

Pàgines: 1.400

Preu: 34.95 €
Amics dels clàssics: 33,20 €
Quantitat:

Sinopsi

El Tirant lo Blanc de Joanot Martorell (1410-1465) és la millor novel·la europea del segle XV i un clàssic indiscutible de la literatura catalana.

El jove bretó Tirant entra en la història adormit sobre el seu cavall, i la trobada amb el vell comte anglès Guillem de Varoic fa esclatar tot un món de possibilitats narratives que porten l’heroi des d’Anglaterra a Sicília, Rodes, l’Àfrica i l’Imperi bizantí, el fan lluitar en camp clos, setges i batalles, i li fan viure els extrems del desig i del dolor en la seva relació amb la princesa Carmesina. Amb un control absolut de les tradicions literàries, dels escenaris i dels personatges, l’autor ens porta d’una terra a una altra, del camp de batalla a les cambres de palau, de la crònica a l’oratòria, i de la comèdia dels amors a la tragèdia de la mort de l’heroi en la plenitud del seu triomf.

Aquesta nova edició vol convidar a llegir la novel·la en la seva fesomia lingüística original, amb una introducció i unes notes que guiïn el lector i l’ajudin a entendre-la amb ulls moderns i perspectiva històrica.


Altres llibres de Joanot Martorell

Want a discount? Become a member!