La filla del rei d’Hongria

Price: 14 €
Amics dels clàssics: 13,30 €
Quantity:

Language: Català

Edition Number: 1ª, 2021

ISBN: 978-84-7226-868-5

Format: 12 x 18

Pages: 128

Price: 14 €
Friends of the classics: 13,30 €
Quantity:

Synopsis

Aquest volum ens presenta tres històries populars de l’Edat Mitjana, autèntics best-sellers, que sorprendran i captivaran el lector modern tant per la seva frescor com perquè tenen escenes dignes del millor film de Tarantino. Amb girs inesperats, i amb uns finals que volien ser moralitzants, avui els podem llegir per primer cop en català modern, i gaudir-ne com si haguessin estat escrits abans d’ahir:

Una donzella que ha de recórrer a un truc sorprenent, inesperat i macabre per evitar que la casin amb el seu propi pare.

Dos amics d’origen social antagònic però tan semblants físicament que fins i tot la pròpia dona els confon. Es tenen una amistat tan forta que superarà tots els entrebancs i malalties i arribarà al punt que un d’ells no dubtarà a sacrificar els propis fills per ajudar l’altre. I un mestre gelós que rebrà el seu càstig, un deixeble que abandona el món i un ermità que els dona una lliçó a tots.

Les tres històries parteixen de motius folklòrics tradicionals i narren aventures trepidants i alhora reflexives, amb elements fantàstics i realistes alhora, plenes de misteris i miracles, aventures i desventures, amors, morts i mutilacions. I tot ben amanit amb girs narratius, cops d’efecte i detalls escabrosos que faran les delícies del lector modern.

 

Disponible en audiollibre a partir del 24 d’octubre de 2022.  Durada de l’audiollibre: 2h 27min 58seg


Other editions of the book

You will also find this title available in ebook and audiobook. You can purchase them at your favorite online store.

Listen to an excerpt from the audiobook:

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.


Reviews

Tarantino a l’Edat Mitjana – Zona sec

Ressenya al blog –  ‘Paraula de Mixa’

La truculència inescrutable del món – Bernat Puigtobella –  Núvol

‘Vermut literari’: Llegim contes truculents (vídeo)

Tresors de la nostra literatura antiga – El Punt Avui 

L’editorial Barcino publica els seus primers audiollibres – La República  

 


Abstract

Llegiu-ne aquí un fragment