La filla del rei d’Hongria

Price: 14 €
Quantity:

Language: Català

Edition Number: 1ª, 2021

ISBN: 978-84-7226-868-5

Format: 12 x 18

Pages: 128

Price: 14 €
Friends of the classics: 13,30 €
Quantity:

Synopsis

Aquest volum ens presenta tres històries populars de l’Edat Mitjana, autèntics best-sellers, que sorprendran i captivaran el lector modern tant per la seva frescor com perquè tenen escenes dignes del millor film de Tarantino. Amb girs inesperats, i amb uns finals que volien ser moralitzants, avui els podem llegir per primer cop en català modern, i gaudir-ne com si haguessin estat escrits abans d’ahir:

Una donzella que ha de recórrer a un truc sorprenent, inesperat i macabre per evitar que la casin amb el seu propi pare.

Dos amics d’origen social antagònic però tan semblants físicament que fins i tot la pròpia dona els confon. Es tenen una amistat tan forta que superarà tots els entrebancs i malalties i arribarà al punt que un d’ells no dubtarà a sacrificar els propis fills per ajudar l’altre. I un mestre gelós que rebrà el seu càstig, un deixeble que abandona el món i un ermità que els dona una lliçó a tots.

Les tres històries parteixen de motius folklòrics tradicionals i narren aventures trepidants i alhora reflexives, amb elements fantàstics i realistes alhora, plenes de misteris i miracles, aventures i desventures, amors, morts i mutilacions. I tot ben amanit amb girs narratius, cops d’efecte i detalls escabrosos que faran les delícies del lector modern.


Altres edicions del llibre

Aquest títol també el trobareu disponible en ebook. El podeu adquirir a la vostra botiga preferida de llibres digitals.
Preu e-book: 6,99 €


Reviews

Tarantino a l’Edat Mitjana – Zona sec

Ressenya al blog –  ‘Paraula de Mixa’

La truculència inescrutable del món – Bernat Puigtobella –  Núvol

‘Vermut literari’: Llegim contes truculents (vídeo)

Tresors de la nostra literatura antiga – El Punt Avui 

 


Abstract

Llegiu-ne aquí un fragment