Curial e Güelfa

Price: 24.95 €
Amics dels clàssics: 23,70 €
Quantity:

Language: Català actual

ISBN: 978-84-7226-906-4

Format: 14x21

Pages: 468

Price: 24.95 €
Friends of the classics: 23,70 €
Quantity:

Synopsis

Nova edició de Curial e Güelfa en català actual, a càrrec de Lluís-Anton Baulenas. En un nou format d’un sol volum, pensat com a novel·la per gaudir de la lectura. L’edició es completa amb un epíleg completament nou de l’editora i medievalista Raquel Parera en què destaca la importància de les figures femenines dins l’obra.

El Curial e Güelfa és una novel·la escrita a mitjan segle xv per un autor del qual en desconeixem el nom. L’obra narra les aventures cavalleresques i sentimentals de Curial, nascut en una família humil del nord d’Itàlia, que de ben jove se’n va a la cort del marquès de Montferrat. Allà coneix la jove vídua Güelfa, senyora de Milà, que esdevindrà la seva protectora i enamorada. La valentia i habilitat de Curial el converteixen aviat en un cavaller victoriós, sempre al servei de la justícia, que lluitarà al costat del rei Pere II el Gran, i serà honorat per l’emperador d’Alemanya i pel rei de França. Els èxits, però, aniran acompanyats de temptacions amoroses que faran trontollar la relació amb la Güelfa.


Other editions of the book

You will also find this title available in ebook and audiobook. You can purchase them at your favorite online store.

Listen to an excerpt from the audiobook:

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.


Reviews

La Setmana de Barcino – Catorze

Curial e Güelfa – L’illa deserta


Abstract

Llegiu-ne un fragment.