Els Nostres Clàssics - Autors Medievals

És la col·lecció més emblemàtica de l’editorial. "Els Nostres Clàssics — Autors Medievals" (originalment anomenada "Sèrie B"), presenta edicions crítiques a cura dels millors especialistes d'obres escrites fins al segle XV inclòs. D'un gran prestigi internacional i acadèmic, és un referent en la recuperació i la difusió de la literatura antiga.

Els nostres clàssics - Sèrie A

És la col·lecció més emblemàtica de l’editorial. Fundada, alhora que l’editorial, l’any 1924, per Josep Maria de Casacuberta, al llarg dels gairebé cent anys d’història ha passat per diverses etapes. La "Sèrie A" recull els primers cent quaranta volums de la col·lecció i constitueix un autèntic patrimoni literari i bibliogràfic del nostre país.

Els Nostres Clàssics - Autors Moderns

Biblioteca Barcino

Tast de clàssics

Edicions en català actual dels grans clàssics catalans. A càrrec d'escriptors, poetes o especialistes de renom, aquesta col·lecció és una invitació a descobrir i a gaudir del nostre riquíssim patrimoni literari. Hi trobareu des d'edicions dels grans poetes (sempre amb el text original al costat), fins a obres senceres com Lo somni, o Curial i Güelfa, passant per antologies o capítols seleccionats d'obres més grans, com les quatre grans cròniques medievals.