Mirades

“Mirades”, de l’Editorial Barcino. Una aposta per la lectura entre generacions. Autors catalans actuals s’encaren a la tradició catalana i internacional i, amb la pròpia mirada, hi dialoguen, la reivindiquen, la reinterpreten i la reescriuen adreçant-se al lector d’avui.

Imprescindibles - Biblioteca de clàssics catalans

Imprescindibles és la col·lecció de l’Editorial Barcino que recull els clàssics de la literatura catalana fins al segle XX per als lectors del segle XXI. Al costat de noms i títols indiscutibles també s’hi trobaran obres que per diverses raons han caigut del cànon i avui en dia són difícils de trobar.

Els Nostres Clàssics - Autors Medievals

És la col·lecció més emblemàtica de l’editorial. "Els Nostres Clàssics — Autors Medievals" (originalment anomenada "Sèrie B"), presenta edicions crítiques a cura dels millors especialistes d'obres escrites fins al segle XV inclòs. D'un gran prestigi internacional i acadèmic, és un referent en la recuperació i la difusió de la literatura antiga.

Els nostres clàssics - Sèrie A

És la col·lecció més emblemàtica de l’editorial. Fundada, alhora que l’editorial, l’any 1924, per Josep Maria de Casacuberta, al llarg dels gairebé cent anys d’història ha passat per diverses etapes. La "Sèrie A" recull els primers cent quaranta volums de la col·lecció i constitueix un autèntic patrimoni literari i bibliogràfic del nostre país.

Els Nostres Clàssics - Autors Moderns

Originalment anomenada "Biblioteca Baró de Maldà", aquesta col·lecció presenta edicions crítiques, a cura dels millors especialistes, d'obres escrites a partir del segle XVI i fins a principis del XIX. D'un gran prestigi internacional i acadèmic, és un referent en la recuperació i la difusió de la literatura antiga.