Col·lecció 7 Portes

La Col·lecció 7 Portes de Receptaris Històrics de la Cuina Catalana és una iniciativa conjunta de la família Solé Parellada, el Restaurant de les 7 Portes i l’Editorial Barcino.

La història de la cuina catalana des de l’Edat Mitjana fins al segle XX. Una col·lecció única al món dels receptaris històrics de cuina catalana, començant pel llibre de cuina més antic de la península Ibèrica (el Llibre de Sent Soví), fins al receptari de començaments del segle XX.

Adreçada tant a lectors de textos antics, com a persones interessades en la història, la gastronomia i l’etnografia, i als professionals del món de la cuina en general. Cada volum inclou diversos estudis, a càrrec dels millors especialistes que situen les receptes en el seu entorn alimentari, econòmic i social, analitzen el seu contingut gastronòmic i culinari, i recullen l’estat de l’evolució de la cuina catalana. A banda, els receptaris originals s’han editat amb el rigor filològic propi de l’Editorial Barcino i es presenten els textos regularitzats per facilitar-ne la comprensió. A més a més, els volums de l’època medieval es presenten en català antic i en català modern.

S'estan mostrant 8 resultats

S'estan mostrant 8 resultats