Subscripcions

Feu-vos subscriptors de l’Editorial Barcino i rebreu puntualment a casa totes les novetats de les col·leccions* que hàgiu escollit.

* La subscripció només es contempla en les següents col·leccions: Els nostres clàssics, Biblioteca Barcino i Bibliotecta Històrica de Traducció Catalana.

Amb la subscripció:

  • Rebreu puntualment les novetats a casa sense despeses.

  • Cada any per Nadal rebreu l'obsequi d'un llibre exclusiu per als subscriptors.

  • Tindreu un 25 % de descompte del PVP en les dues sèries d'"Els Nostres Clàssics".

  • Podreu gaudir d’ofertes especials i de materials exclusius del nostre arxiu històric editorial, com fragments de llibres o articles antics.

  • Us enviarem per correu electrònic el nostre butlletí informatiu, amb informació dels nostres llibres i dels nostres actes literaris.

  • Amb la subscripció, contribuïu a fer possible una de les col·leccions més històriques del nostre país.

suscripció a col·leccions històriques

Tot plegat, sense quotes fixes, només abonant el llibre corresponent, i podreu donar-vos de baixa en el moment que vulgueu.

Seleccioneu les col·leccions a les quals us voleu subscriure:

Responsable del tractament: Us informem que l’EDITORIAL BARCINO (d’ara endavant EB) amb domicili al carrer dels Almogàvers, 214, 08018 de Barcelona, és l’entitat responsable del tractament de les vostres dades personals.
Finalitat: Gestionar la vinculació amb l’entitat i la participació en els actes, activitats i esdeveniments que organitzi i, si s’escau, tramitar els pagaments, les donacions i/o les quotes. Enviar comunicacions informatives.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Les dades podran ser cedides a entitats financeres o plataformes de pagament adherides a l'Escut de Privacitat per a la gestió del pagament de les donacions i/o quotes i a les autoritats competents. A banda d’aquest ús, les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta del que s’explica en la política de privacitat.