Subscripcions

Fes-te subscriptor de l’Editorial Barcino i rep puntualment a casa totes les novetats de les col·leccions que hagis escollit.

Amb la subscripció:

  • Rebràs puntualment la novetat al teu domicili sense despeses.

  • Tindràs un 25% de descompte del PVP en les dues sèries d'Els Nostres Clàssics.

  • Podràs gaudir d’ofertes especials i de materials exclusius del nostre arxiu històric editorial com fragments de llibres o articles antics.

  • T’enviarem per correu electrònic el nostre butlletí informatiu, amb informació dels nostres llibres i dels nostres actes literaris.

  • Obtindràs com a obsequi un llibre.

  • Amb la subscripció, contribueixes a fer possible una de les col·leccions més històriques del nostre país.

Tot plegat, sense quotes fixes, només abonant el llibre corresponent, i podràs donar-te'n de baixa en el moment que vulguis.

Selecciona les col·leccions a les que et vols subscriure:

  • Hidden

Responsable del tractament: Us informem que l’EDITORIAL BARCINO (d’ara endavant EB) amb domicili a la Via Augusta, 252-260, 08017, Barcelona, és l’entitat responsable del tractament de les vostres dades personals.
Finalitat: Gestionar la vinculació amb l’entitat i la participació als actes, activitats i esdeveniments que organitzi i, si s’escau, gestionar els pagaments, les donacions i/o les quotes. Enviament de comunicacions informatives.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Les dades podran ser cedides a entitats financeres o plataformes de pagament adherides al “Privacy Shield” per a la gestió del pagament de les donacions i/o quotes i Autoritats competents. A banda d’aquest ús, les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privadesa.