Poesia

Preu: 15 €
Amics dels clàssics: 14,25 €
Quantitat:

Idioma: català

Núm. Edició: 1ª, 2022

ISBN: 978-84-7226-901-9

Format: 12 x 18

Pàgines: 168

Preu: 15 €
Amics dels clàssics: 14,25 €
Quantitat:

Sinopsi

Nova edició, corregida i augmentada, de la Poesia de Jordi de Sant Jordi, el primer dels grans poetes catalans, predecessor d’Ausiàs March. L’edició de 2011 ja estava exhauria feia temps, i Carles Duarte ha aprofitat l’ocasió per revisar a fons la seva traducció i incorporar un epíleg completament nou.

El volum conté el text original de Jordi de Sant Jordi, acarat amb la versió en català actual de Duarte, que ajunta els seus dots de poeta amb els de gran coneixedor de la llengua  antiga.

Jordi de Sant Jordi és considerat el primer dels grans poetes catalans, només superat, en la seva època, per Ausiàs March. Entre la seva obra hi trobem textos tan coneguts com la popular “Cançó dels opòsits”, musicada per Raimon, o poemes tan famosos com “Desert d’amics, de béns i de senyor” o l’himne d’amor “Jus lo front port vostra bella semblança”.

La present edició  substitueix l’antiga de 2011, actualment exhaurida (tot i que es manté la numeració original dintre la col·lecció Tast de clàssics).

 


Altres edicions del llibre

Aquest títol també el trobareu disponible en ebook. El podeu adquirir a la vostra botiga preferida de llibres digitals.
Preu ebook: 6,99 €

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.


Ressenyes

Poesia – El Periódico Mediterráneo

Poeta i cavaller – Jordi Llavina – Presència

Aprenc i desaprenc alhora cada dia – Catorze 

Els grillons lleugers – David Castillo – El Punt Avui

Dos grans llibres per a l’inici de curs  – Oriol Pérez Treviño – No sólo cine


Extracte

Llegiu-ne un fragment


Altres llibres de Jordi de Sant Jordi


Altres llibres de Carles Duarte