Poesia

Dues novetats coincideixen en el mes que se celebra, el 21, el Dia Internacional de la Poesia: Jordi de Sant Jordi en la versió en català actual del també poeta Carles Duarte, i Bartomeu Rosselló-Pòrcel amb introducció de Pere Antoni Pons. 600 anys de poesia en català que volem homenatjar recuperant i difonent l’obra d’alguns dels autors que han construït aquest camí vers a vers.

Al nostre catàleg en trobareu els clàssics més rellevants: des d’Andreu Febrer, Jordi de Sant Jordi i Ausias March, passant per Pere Serafí o Joan Roís de Corella, fins arribar a Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Conversem amb els clàssics i ho fem des de diferents aproximacions:

Col·lecció Tast de Clàssics: clàssics de la literatura catalana antiga en català modern.

Imprescindibles – Biblioteca de Clàssics Catalans: els textos imprescindibles de la literatura catalana en edicions anotades per a un públic ampli i divers.

Biblioteca Barcino: clàssics de la literatura catalana medieval i moderna en edicions assequibles i entenedores.

Els Nostres Clàssics: edicions crítiques i anotades a cura dels millors especialistes.

Biblioteca Històrica de la Traducció Catalana: edicions facsímil d’una traducció històrica al català amb un estudi introductori.

Traduccions: coeditem amb editorials especialitzades d’altres països les edicions d’alguns dels títols més importants de la nostra literatura.

Llegeix més sobre Jordi de Sant Jordi aquí

Segueix-nos a les xarxes per celebrar amb nosaltres la #PassióPerLaNostraPoesia.

Mostra 1–12 de 55 resultats

Mostra 1–12 de 55 resultats