La faula

Preu: 12.5 €
Amics dels clàssics: 11,88 €
Quantitat:

Idioma: català

Núm. Edició:

ISBN: 978-84-7226-851-7

Format: 14 x 18

Pàgines: 96

Preu: 12.5 €
Amics dels clàssics: 11,88 €
Quantitat:

Sinopsi

La Faula de Guillem de Torroella és una història meravellosa ambientada en un univers artúric de color mediterrani. Un matí de Sant Joan, l’escuder Guillem passeja per la Vall de Sóller i ensopega amb un papagai i una balena que el guien a través del mar fins a una illa encantada. Allà hi troba el rei Artús, però aviat descobreix que el monarca mític està pres d’una tristesa profunda que potser només en Guillem pot solucionar.
Escrita originalment en vers i en llengua occitana i francesa, aquesta obra és una de les poques mostres conservades de la narrativa occitana de l’època i, a la vegada, una joia que il.lustra la recepció de la matèria de Bretanya a casa nostra, que també trobarem en el Tirant o en Bernat Metge. L’element meravellós i la qualitat de la narració acaben de transformar-la en una obra exquisida i plena de bellesa.

 

Disponible en audiollibre a partir del 25 d’octubre de 2022. Durada de l’audiollibre: 1h 38min 38seg


Altres edicions del llibre

Aquest títol també el trobareu disponible en ebook i audiollibre. Els podeu adquirir a la vostra botiga en línia preferida.

Escolta un fragment de l’audiollibre:

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.


Ressenyes

La Faula – Catorze, digital de cultura

Guillem de Torroella, La faula –  MSR 2020 

Guillem de Torroella, un best-seller medieval – Anna Carreras, a Núvol

Conversa amb Lola Badia sobre La faula – Ciutat Margarda (a partir del min. 41)

L’editorial Barcino publica els seus primers audiollibres – La República  


Extracte

Llegiu-ne un fragment