Nadala 2022

Preu: 10 €
Quantitat:

Idioma: Català

ISBN: 978-84-7226-914-9

Format: 25 x 27

Pàgines: 112

Preu: 10 €
Quantitat:

Sinopsi

La cultura ens transforma és el títol de La Nadala 2022, la publicació cultural anual que la Fundació Carulla edita des de fa 56 anys.  

La Nadala 2022 s’endinsa en la interrelació de la cultura amb àmbits com l’arquitectura, la digitalització, el feminisme, l’emergència emocional, el benestar personal, la sostenibilitat i el desenvolupament de ciutats i pobles, o amb el procés de construcció de societats amb valors pacífics.

El pes de la cultura en el desenvolupament de les persones, territoris i comunitats és tan evident que a la podem considerar com un pilar més de l’estat del benestar, juntament amb l’educació, la sanitat i els serveis socials.

La Nadala 2022 és la quarta i última Nadala de la col·lecció La cultura transforma, sobre el poder transformador de la cultura en la nostra societat.

ARTICLES DE: Cristina Ros (entrevista a Jonathan Holloway), Eva Garcia, Elisenda Guiu, Jordi Baltà Portolés, Blanca de la Torre, Anna Maria Andevert i Àlex Rebollo, Marta Rodríguez Bosch (entrevista als fundadors de RCR Arquitectes), Jordi Pascual, Xantal Llavina (entrevista a Genís Roca i Jordi Sellas), Mònica Terribas, Catalina Gayà Morlà i Neus Molina Alfonso, Thaïs Gutiérrez Vinyets (entrevista a Neus Ballús) i Lluís Bonet i Agustí.

FOTO PORTADA: Concurs de Castells de Tarragona 2022. Celebració dels castellers de Vilafranca © Sergi Boixader