El somni

Preu: 14 €
Amics dels clàssics: 13,30 €
Quantitat:

Autor: Bernat Metge i Alba Dedeu

Col·lecció: Tast de clàssics

Temàtica: Filosofia, Prosa i s.XV

Idioma: català

Núm. Edició:

ISBN: 978-84-7226-775-6

Format: 12 x 18

Pàgines: 139

Preu: 14 €
Amics dels clàssics: 13,30 €
Quantitat:

Sinopsi

El somni és una obra complexa i singular, capaç de mirar-se de prop i amb un gran sentit de l’humor els aspectes més prosaics de la vida quotidiana però també d’elevar-se fins a les idees filosòfiques més transcendents. Metge, tancat a la presó per acusacions de malversació i corrupció, comença a somiar i se li presenten el personatge del rei mort recentment, Joan I, i dels personatges mitològics Orfeu i Tirèsies, amb els quals obre un diàleg en què discuteixen des de la immortalitat de l’ànima, d’algunes aficions excessives o dels defectes i virtuts d’homes i dones. Bernat Metge, membre de la Cancelleria i secretari de Joan I i de Martí l’Humà, és considerat el millor prosista català del XIV i una de les plomes més interessants i originals de tota la literatura medieval. El somni conserva, sis segles després, tota la capacitat de sorprendre’ns i de divertir-nos. Alba Dedeu, que en fa l’adaptació al català actual,ha publicat el recull de contes Gats al parc (Premi Mercè Rodoreda 2010). És traductora de l’anglès i l’italià.

 

Disponible en audiollibre a partir del 28 d’octubre de 2022. Durada de l’audiollibre: 3h 52min 21seg


Altres edicions del llibre

Aquest títol també el trobareu disponible en ebook i audiollibre. Els podeu adquirir a la vostra botiga en línia preferida.

Escolta un fragment de l’audiollibre:

Projecte finançat per la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Ministeri de Cultura i Esport, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.


Ressenyes

[El somni] El Periódico – 8 d’abril de 2012 

L’editorial Barcino publica els seus primers audiollibres – La República 


Extracte

Llegiu-ne un fragment


Altres llibres de Bernat Metge